Chocolade en chocolade

}
Grijs Metaal Op Aarde
Dit artikel bevat afbeeldingen van cakes, koekjes, wijn, chocoladerepen en enkele unieke recepten.
Een van de belangrijkste ingrediënten van een cacaotaart is cacao. In praktisch elk dessert en elke maaltijd zit chocolade. Chocolade is ook niet beperkt tot cakes, ijsjes en koekjes. Je vindt chocolade ook in sommige salades, pasta, ontbijtgranen, en zelfs chocolate chip cookies.
Het immuunsysteem is afhankelijk van de mogelijkheid om chocolade te eten en gezond te blijven. Het is hoe sterk je immuunsysteem is dat grote feestdagen (zoals Kerstmis of Pasen) grote invloed hebben op je gezondheid.
Hoe weet u of uw immuunsysteem sterk genoeg is?
Als u verkouden bent, is uw immuunsysteem niet sterk genoeg om de verkoudheid te bestrijden. Chocolade bevat echter geen virussen en chemicaliën die het lichaam verzwakken.
Hoe stopt chocolade griep en verkoudheid?
Cacao heeft actieve bestanddelen die werken om de ontsteking van de luchtwegen te verminderen. Zodra de ontsteking is verminderd, kan uw immuunsysteem werken en bacteriën, virussen en schimmels bestrijden. Daarom kan chocolade helpen griep en verkoudheid te voorkomen. Voor sommige mensen kan het zelfs helpen een verkoudheid te bestrijden.
Wat krijg je door chocolade te eten?
Cacao traktaties zijn chocolaatjes die meer endorfine, serotonine en fenylethylamines vrijmaken.
Wat is serotonine?
serotonine is een stof die regelt hoe je je voelt, hoe je reageert en hoe je je omgeving verwerkt.
Wat is fenylethylamine?
Fenylethylamine is een neurotransmitter die een schimmel, een ontstekingsremmer en een virus-achtigeound produceert Stress is on the rises of people suffering from depression and heavy metal toxicity. Flum heeft een soortgelijke afwijking genaamd fenylketonurie; wat een zeer ernstige en potentieel dodelijke aandoening is. Het is een abnormaal celenzym dat door het lichaam wordt aangemaakt en een stof produceert die het zenuwstelsel aantast en in extreme gevallen hersenbeschadiging en leverstoornissen kan veroorzaken.
Wat is cacao?
Cacao is donker van kleur en dit maakt het een geweldige smaakmaker of zoetstof. Het zit vol met antioxidanten die helpen kanker te voorkomen en te behandelen. Het kan ook door de huid dringen, naar de organen en weefsels van het lichaam reizen en werken als een ontgifter, die schadelijke stoffen uit het lichaam vermindert. De voordelen van cacao houden verband met de gezondheid van hart en bloedvaten, de spijsvertering, de luchtwegen en de hersenen.
Enkele van de belangrijkste gezondheidsvoordelen zijn:
Een chocolate chip cookie heeft 22x meer polyfenolen en een lager cholesterolgehalte dan een gewoon koekje. Het is minder calorierijk en minder dikmakend dan de koekjes. Een chocolate chip cookie heeft 5 gram vezels. Een heeft 40% minder calorieën dan een koekje. Chocolade chips hebben ook relatief minder vet- en natriumgehalte.
Enkele van de interessante feiten over chocolade:
Het is chocolade – een gezonde chocolade – die uw chocolade cravings onder controle houdt, chocolademelk, donkere chocolade, macchiato, frambozen en bossen.
80% van de van nature in de wereld geproduceerde chocoladeproducten zijn gemaakt van cacaobonen.
Chocolade is de nummer één bron van magnesium.
De meeste chocolade bevat gezonde vetten.
De meeste chocolade is cafeïnevrij.
De meeste chocolade bevat weinig calorieën.
De meeste chocolade is niet gehydrogeneerd.