Duty of the Ektorot

}

candid japanese man in the office - persoonlijke ontwikkelaar stockfoto's en -beelden

EkJacar oliën waren bij ons sinds de oudheid en worden nog steeds met veel liefde gebruikt in vele culturen en landen. Het stelen van de Ekcasts in de oudheid was niet alleen bedoeld om geneeskrachtige planten te behouden. Het investeren in Ekvas voor het verbeteren van een individuele 'geest' of de psychologische geest was met een doel. De Later Emperor's creëerden een verkoelende gel om sociale demonstraties te controleren. Het is nog maar enkele jaren geleden dat EkStatistics is onderzocht en deze onderzoeken zijn uitgevoerd.

Als we kijken naar de leringen van Ekhart Tolle over 'onpersoonlijke ontwikkeling', kunnen we zien dat het belangrijk is om in het heden te zijn, verbonden met het eigen ware zelf. Een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling zoals ik het zie, is het vergeten zelf, de vergeten aspecten van onszelf die we niet helemaal in contact hebben met onze kern. Dit kan te wijten zijn aan de druk van de wereld van dag tot dag, of kan worden veroorzaakt door een trauma. We vermijden ons hart en onze emoties en daardoor mishagen we hem of haar. We vermijden om terug te gaan in onze herinneringen naar onze moeilijke jeugd en dragen zo bij aan het trauma en het onbewuste zelf van ons innerlijke zelf. Dit kan de onderliggende bron van pijn zijn, maar is niet hetzelfde als sommige van de emoties die we voelen.

De Ektorot-techniek voor ademgenezingstherapie is ontwikkeld en is een moderne holistische genezingstherapie met nieuwe inzichten in het potentieel van de mens. Het vereist energie die uit het lichaam kan worden gehaald. Zoals bij elke discipline, moet een persoon klaar zijn en dan bereid zijn om deze kunst op zich te nemen. Hoe eerder deze energie in je lichaam wordt toegelaten, hoe eerder de genezing begint. "Een plicht van grote waarde" is hoe Ektorot wordt beschreven.

De Ektorot-ademhalingstechniek is gewoon een opeenvolging van ademhalingsoefeningen. Alleen de betrokkene weet welke oefeningen moeten worden gedaan om de voordelen te bereiken. Sommige technieken zijn uitdagend en als persoon zou je bang kunnen zijn om deze technieken onder ogen te zien. Je zult misschien merken dat je terughoudend bent om te beginnen, maar nogmaals, als je voorbereid bent, worden de Ektorot-technieken een deel van je en kun je leren diep te ademen en de effecten van deze oefening te voelen.

De kritiek op het Ektorot Europe-programma was zeer intens. In de ene wijk waren kinderen bang om in de buurt van de werkplaatsen te komen. Het is belangrijk om te onthouden dat de genezing elke persoon zal veranderen, omdat hij of zij zich bewust kan worden van innerlijk ongemak dat psychische stoornissen kan veroorzaken.

In de eerste jaren van de behandeling zagen mensen over de hele wereld precies wat mijn vriend tegenkwam toen hij aan de cursus begon. Het zag eruit als een kunstacademie die hen, zoals ik het zag, ging leren over de effecten van ademhalingsoefeningen, gecombineerd met de ontspanning van het lichaam. De Ektorot-workshops boden hoop en een betere toekomst voor ieders gezin. Het zal net zo gewoon worden als de ontspanningstechnieken die ons zo vertrouwd zijn. Dat kan ik garanderen! De vraag is hoe kom je daar?