Hoe gaat een life coach ten werk in Haarlem?

}
Life coach Haarlem

Een life coach in Haarlem zijn, houdt me bezig. Iemand zijn die mensen helpt die een beroep op mij doen, stelt heel wat eisen aan hen. Ik krijg vaak de vraag wat ik doe voor de kost. Ik vertel mensen dat ik een coach ben, maar de meesten denken dat coaching hun beroep is. Ik vertel mensen van alles, maar toch horen ze die woorden niet en vragen ze zich weer af wat dat is en of er wel zoiets bestaat.

Als life coach ben je er voor je klanten

Je vertelt een beetje over jezelf op weg naar een ontmoeting met een potentiële klant/klanten. Je vertelt een beetje over jezelf tijdens je presentatie. Hoe je het weer vindt, of welk weer of waar de vergadering ook plaatsvindt, of hoe die kat op kantoor je misschien de hele dag goed behandelt. Wat je er op dit moment van weet. Hoe u van plan bent hen te helpen ontdekken wat in hun belang is. Je moet over jezelf kunnen praten om te weten hoe goed je hen kunt helpen.

Wat moet ik weten om te kunnen coachen over iets wat ik nog nooit heb gedaan? Ik kan een verklikker hebben over hoe ik zal doen of spreken met de potentiële klant of potentiële cliënt met wie ik me voorbereid om te praten. Als ik denk dat het waar is, zal het waar zijn voor hen.

Misschien moet ik mijn lessen betalen om zeker te zijn dat ik voorbereid ben. Ik moet er zeker van zijn dat ik op mijn master blauwdruk vermeld wanneer ik elke sectie heb gelezen. Ik moet misschien oefenrondjes doen zonder iemand. Ik heb misschien gewoon een go nodig. Niemand heeft een bedrijf zoals u en ik en daarom is het van cruciaal belang dat u uw bedrijf niet als vanzelfsprekend beschouwt.

In het leven duiken als een life coach

Herinner je je die persoon die zei: ‘Dat alleen jij dit werk goed kan doen?’ Ik bied die persoon twee kansen. Het voorkomt dat ze boos worden en daardoor hechten ze op hun beurt vertrouwen aan uw bedrijf. Het haalt ze uit hun ‘slachtoffer’ modus en terug naar een plaats van kracht.

De coach, die een beetje op de gemiddelde afstand11 tot 12 is, vraagt jou, de cliënt, wat wil je echt. Terwijl je praat, geef ik je de gelegenheid om over jezelf te praten en over wat belangrijk is voor ons beiden. We hebben al vastgesteld hoe deze zaak er voor ons uit zal zien en wat het voor mij betekent en hoeveel van mijn tijd en leven ik er aan wil besteden.

Wat heb ik nodig om je te helpen beseffen dat dit allemaal echt over jou gaat? Zet de bandrecorder aan en luister naar je eigen stem. Neem de sessie pas op als je tijd hebt gehad om te praten. Blijf terugkomen, want op deze manier ontvouw je het ware zelf en dat is opwindend!