Hoe word ik een Coach?

}
Herstelcoaching Hoofddorp

Deze maand, Nationale Welzijnsmaand, is een speciale uitnodiging omdat het bedoeld is om het feit te benadrukken dat we allemaal uit die ene bron komen en daarom in één enkel bewustzijn zijn. Niemand staat buiten de integriteit van het ene bewustzijn. In deze context hebben we gekozen voor de Mei Maand van Zorg en Zelfzorg, om de mensheid te dienen in het ontwaken van de honger naar verandering, in het liefhebben van ons zelf en het ondersteunen daarvan, in breuken en afwezigheid in ons leven, in het kruisen van de eindstreep ter voorbereiding op de nieuwe maand en in het liefhebben van onze nieuwkomers.

Hier zijn enkele van de inspirerende citaten van cautiousTimothyBowker lovingyourlife:

Ik besloot coach te worden omdat ik mensen wil helpen hun leven te veranderen.

Mijn coach neemt een hands-on aanpak, en creëert een bewustwordingsband in plaats van een mattifier.Bowker spoort mensen aan om hun comfortzone te verlaten en maakt de overgang met een open geest, hart en goede longen.

Stel je voor dat je een Fitrav moet dragen- Het is de onzichtbare utility belt die de tools verzamelt die je nodig hebt om te gedijen in je carrière en je leven.

Ik moedig je aan om je voor te stellen iemand te helpen zijn leven ten goede te veranderen, terwijl je de instrumenten gebruikt die je nu draagt.

Ga gewoon op je gevoel af als je besluit coach te worden. Ik moedig je aan om deze beslissing te heroverwegen en er nog eens over na te denken, want er is veel materiaal over coaching en coach worden dat verwarrend kan zijn.

Denk na over bij wie je zou willen zijn, wat je zou willen leveren, hoe je dat zou doen en als je het in je hoofd hebt, word dan ondernemer.

Coach worden is geen coaching, het is zakelijk.

Ik raad aan als je een vrouw bent om winkels waar je je niet prettig bij voelt te verzorgen en die vrouwelijke rol aan de uitverkorenen over te laten, en onthoud, het is je trillende leven.

coaching gaat over mensen aanmoedigen zichzelf te zijn. door zelf ondersteunend te zijn en een voorbeeld te geven. het betekent zakelijk gedrag

Hartslagmeters

Stop een hartslagmeter in je tas en wacht niet tot je boodschappen gaat doen, maar stop hem bij je elleboog als je een boek leest, of in de koffieshop. door je hartslag dan meteen op te nemen en hem de hele dag door om de twee minuten te gebruiken, wordt je hartslagmeter je partner voor succes

Neem pauzes

We zijn niet tout court gemaakt, maar als uw frustraties uw alibi’s worden, probeer dan eens op een comfortabele plaats te gaan zitten en na te denken voor u handelt. Dit is zeer, zeer belangrijk.

Wanneer je merkt dat je overweldigd en verslagen bent, kan het voor je zenuwen het beste zijn om te pauzeren. Pauzeren kalmeert je en je moet jezelf vertellen dat je in orde bent. Je moet tegen jezelf zeggen dat er een fout is gemaakt of een beslissing is genomen die niet geoorloofd was. Spreek deze waarheden uit, en het zal makkelijker worden.

Zoek een leuke activiteit. Als je een sport kunt vinden die je leuk vindt om te doen, al is het maar voor een half uurtje per dag in het weekend, dan heb je die dagelijks nodig als je serieus bent over je conditieverbetering. Je moet het leuk maken. Te serieus zal je ontmoedigen om door te gaan.

Verminder uw calorieën zonder te sporten

Het werkt niet. Veel mensen geloven ten onrechte dat minder calorieën innemen dan nodig is, zal leiden tot gewichtsverlies. Dit is volledig onwaar.

Om succesvol af te vallen, moet u meer calorieën verbranden dan u binnenkrijgt. U kunt deze oefening op verschillende manieren doen.

IntervaltrainingWe willen altijd onze calorieën verminderen, onze vetinname verminderen en we willen ook spieren opbouwen, maar we mogen de maaltijden die we eten niet vergeten. Dit is de belangrijkste factor. Eet goed uitgebalanceerde, voedzame maaltijden.

Als je je maaltijden van tevoren kookt, in plaats van ze meteen op te eten, voorkom je de ontwikkeling van insulineresistentie. U behoudt meer spieren zonder al te veel vet aan te komen.

Zorg ervoor dat je de hele dag door veel water drinkt, con,) het water zal helpen bij het wegspoelen van de gifstoffen en verontreinigende stoffen die je binnenkrijgt.

Afvallen, gezond eten en sporten kan soms een uitdaging zijn, maar als u uw zelftwijfel en faalangst overwint, zult u succes boeken. U zult een langer en gezonder leven hebben.