How to Be a Spiritual mirror.

}

outdoor meditation - meditatie stockfoto's en -beelden

Onlangs had ik een klein conflict (met mezelf!). Voor het eerst in lange tijd kon ik het niet verwerken dat het mijn partner was die me als een kind behandelde. Ze behandelde me met liefde en respect, ook al beantwoordde ik dat niet. Ik weet zeker dat ze op dat moment intellectueel niet accepteerde dat ik in de toekomst de hoeveelheid respect en liefde zou teruggeven die ze me gaf. Ik had altijd van die irritante driftbuien die moeiteloos losbarsten. Bovendien betekende mijn relatie ook constante ruzies en erger nog, we zouden naar de rechtbank gaan en zij zou me schuldig verklaren.

In plaats van haar de schuld te geven dat ze me als een kind liet gedragen, was het soms de schuld van mijn eigen misvatting over mij en mijn partner. Na deze aflevering met MIJN partner wist ik dat ik op geen enkele manier in een relatie kon blijven die nergens toe leidde. Ik realiseerde me tenslotte dat hoe meer ik een kind blijf, hoe groter de kans dat we elkaar gaan mijden. Maar de enige manier waarop ik me kan herinneren om uit deze vicieuze cirkel te breken, is door te blijven leven en te handelen als een kind. Het was in die jaren zo pijnlijk dat ik weigerde volwassen te worden en me constant liet gebruiken.

We kennen allemaal mensen die kenmerken vertonen die op kinderen lijken. Ik kwam er veel tegen, en er waren er een paar die ik erg grappig vond. Maar we mogen de mens niet vergeten, maar er zijn enkele kenmerken die niet op hun plaats lijken bij mensen die we als volwassenen beschouwen. Ik weet bijvoorbeeld zeker dat de meeste mensen dat arrogant zouden vinden. Er is altijd een element van arrogantie geweest in mensen, maar nu lijken deze mensen arroganter dan ooit tevoren. Maar het moet gezegd worden dat arrogantie vaak wordt geassocieerd met leiders, vooral corrupte.

Maar we mogen de gewone man niet vergeten die ook wel de "tiran" wordt genoemd. Dit is de persoon die doorgaat met alles wat ze zeggen, en zich weinig bekommert om de gevolgen. Deze mensen zijn vaak extreem gewelddadig en degenen die voor hen zorgen, respecteren hen, maar maken uiteindelijk ruzie met hen. Nu kunnen veel van deze mensen gemakkelijk worden geïdentificeerd als kinderen in een menselijk lichaam. Hun gedrag is kinderachtig en beledigt meestal een ander mens. Maar we kennen allemaal tirannen die volwassen zijn, en er zijn veel westerlingen die misplaatst werk hebben gedaan.

Dus we moeten ons afvragen of er een overeenkomst is tussen mensen die kinderen en dieren worden genoemd? Kunnen we de oorzaak vinden achter het ontwrichten van andermans leven, is er een teken van een lang verloren cultuur waar we blind voor zijn geweest? Tenzij we eerst spirituele kennis ontwikkelen, kunnen we geen tekenen verwachten dat we vooruitgang boeken door de palm van de hand te lezen. We moeten een soort spirituele discipline hebben die ons ertoe zal brengen een spirituele spiegel te ontwikkelen. Het is in het belang van elke persoon om in elke situatie dichter bij de God van onze automobilisten te komen. We moeten een evenwicht ontwikkelen tussen onze drang naar aardse en spirituele aspecten. Dit is een moeilijke wet, en vaak een moeilijke tijd, maar wel een met echt geweldige resultaten.

In deze tijd van evolutie, wanneer we het gat in ons hart voelen dat we niet kunnen begrijpen, of we de leegte in onze ziel voelen, moeten we naar de wereld om ons heen kijken, en dit is niet alleen een fysieke reis, maar een emotionele reis. en mentale reis. Alleen door te begrijpen dat we mensen zijn, dat we emoties hebben, kunnen we ons nieuwe manieren van leven gaan voorstellen. Wij als mensen moeten oefenen om spiritueel te zijn, we moeten actief een pad zoeken ergens voorbij een aards bestaan ​​voor een blijvende vaste vorm, dit is onze plek voor hoop. We kunnen dichter bij onze religieuze leiders komen te staan, maar ze moeten ook groeien om ons te kunnen huisvesten, anders komt er geen verandering in het leven van het menselijk lijden. Dit is de plicht van ieder mens om de andere kant op te kijken met hun ogen, en ons niet te laten verstrikt raken in door mensen gemaakte leerstellingen, religieus of anderszins. We zijn vrij om te geloven en te aanbidden wat ons een goed gevoel geeft, maar we moeten ons hart laten groeien in ons vermogen om op een nieuwe en ongefilterde manier te denken. We moeten weten dat hoe hard we ook proberen om sommige van onze vroegere overtuigingen of houdingen te veranderen, het onmogelijk en zinloos is om het te proberen. Dit is waarom het een kritieke tijd van meditatie en psychische is en niet een tijd van religie.

Nu moeten we de wereld met reflectieve ogen zien, en niet noodzakelijkerwijs accepteren en geloven wat door de mens is gemaakt. We moeten langzaam onze geschiedenis gaan ontwortelen, om het te zien als een manier van geboren worden en niet als een manier van leven. Kijk verder dan het kleine en je zult nu bij de lagen zijn dat je gelijk moet hebben. Hoe meer jeuk van de wijsheid die diep in je had kunnen liggen.