Wat is Gel Polish

}

Wat is builder gel nagellak?

Simpel gezegd, “gel polish” is een soort nagellak applicatie die gebruik maakt van een harde, gel-achtige substantie om uw kleur werk te helpen. Hoewel de term “gel polish” nieuw klinkt, bestaat het eigenlijk al een tijdje. De vroegere “polymeren” waren gemakkelijker aan te brengen en te verwijderen na het wassen, maar de huidige “gels” zijn veel gemakkelijker aan te brengen en zijn viscosuperable.

Ze gebruiken in principe hetzelfde principe als gewone nagellak: een oplosmiddel (azijnzuur) reageert met de nagellak die onder UV-licht moet worden uitgehard. Het gebruik van gellak in plaats van gewone nagellak biedt echter veel meer mogelijkheden om uw handen er mooi uit te laten zien.

Hoe breng je gellak aan zonder het uit te smeren?

Heb je ooit gel polish aangebracht waar het niet echt nodig is? Ik was gefrustreerd de eerste paar keer dat ik probeerde dit te doen. Na een paar keer oefenen, doop ik gewoon mijn kwast in het flesje, breng de laag aan en begin te lakken. Een beetje oefening en je kunt hiermee wegkomen. De meeste vrouwen gebruiken uiteindelijk toch hun gewone nagellak.

Een andere truc om te voorkomen dat de nagellak uitloopt is het aanbrengen van Gel Polish onder de douche. Ik weet het, het lijkt moeilijk, maar geloof me het is gemakkelijk. Spuit een beetje douchegel op de nagel en laat het de lijm van de nagellak zachter worden. De gel verzacht niet alleen, maar zorgt ook voor een betere applicatie en verwijdering.

Gellak ziet er prachtig uit op nagels. Helaas kan het ook een smeerboel zijn. Met een vochtig doekje of een papieren handdoekje en een klein beetje deppen krijg je een perfect resultaat. Denk er wel aan dat het een beetje rommelig zal zijn.

Als je geen vloeibare nagellak wilt gebruiken, dan kun je een nagelversteviger gebruiken.

Wat is een nagelversteviger? Een nagelversteviger is een product dat helpt bij het verstevigen van de nagels. Sommige zijn giftig en schadelijk om te gebruiken, maar vele zijn relatief veilig. Dit kan ook goed zijn voor uw nagels!

kankerpreventie,

atherosclerotische piriden,

tetrahexyldecyl ascorbate,

cadmiumsulfaat en

de veiligste en meest effectieve (niet natuurlijke of organische) proteïne bekend als keratine.

Opmerking: Niet alle beweringen “voorkomen noch genezen” zijn waar. Veel van deze ingredi├źnten zijn eigenlijk aurgaad voor de meeste mensen, maar anderen beweren dat ze de kwaal zullen voorkomen, omkeren of genezen. Meestal echter is de opleiding waakzaam over wie advies geeft verandert van eigenaar. Het beste wat u kunt doen? Lees de etiketten aandachtig en beslis alleen op basis van het uiterlijk.