Wat is orthomoleculaire voeding en hoe kan het uw leefstijl ten goede komen?

}
Gezonde leefstijl

De studie van biochemie, en anatomie, samen met de studie van hormonen en andere regulerende systemen, heeft geleid tot een begrip van hoe voeding onze gezondheid beïnvloedt. Onze genen zijn bepalend voor onze gezondheid. We weten dat we met een verandering in dieet, genetische voeding, onze genen kunnen veranderen en een betere gezondheid kunnen hebben. We zien dat er een aantal verschillende manieren zijn waarop we onze genen kunnen veranderen; door dieet, lichaamsbeweging, en zelfs door gentherapie.

Waarom is belangrijk bij een gezonde leefstijl wat we eten?

Deze studie geldt voor ons allemaal, maar er zit een kracht achter wat we besluiten in onze mond te stoppen. In een wereld die snel gaat, in een wereld die altijd gehaast is, kan het moeilijk zijn om te stoppen en een verschil te maken tussen wat we in ons lichaam stoppen en wat we eruit stoppen. We moeten ophouden ons te concentreren op wat er in onze mond zit en beginnen ons te concentreren op wat er uit onze mond komt. We hebben net zoveel controle over onze gezondheid en ons leven als over onze kleding, auto en andere onderdelen van onze gezonde levensstijl.

Traditionele gezondheidsopvoeding kan vereisen dat we onze levensstijl in vraag stellen en onze gewoonten evalueren. Traditionele gezondheidsopvoeding is niet altijd een comfortabel proces voor kinderen, vooral voor een ouder die de traditionele gezondheidsopvoeding heeft doorlopen. Ik heb met veel verschillende soorten mensen gewerkt, en er is niet één manier waarop een mens gezond kan zijn. Dit onderwijs leidt tot vragen over diëten en voeding, en opent echt je geest om te begrijpen hoe voeding je lichaam beïnvloedt, en hoe niet. Mensen die begrijpen hoe het lichaam echt werkt, zullen nadenken over de dagelijkse beslissingen die we nemen die onze gezondheid veroorzaken en dat we misschien verkeerde voedselkeuzes maken.

bewondering naar je lichaam

Je zult misschien versteld staan van wat je over jezelf en je lichaam te weten komt als je je openstelt voor deze vragen. Onthoud dat het twintig jaar en heel veel denkwerk kan kosten om alle informatie die je over jezelf hebt op een rijtje te krijgen. Pas als je het zelf hebt uitgezocht, zul je weten hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Het lichaam is een complexe chemische stof, en de ervaringen van het leven zijn de chemische stoffen die ons lichaam vormen. Onze ervaringen vormen de chemicaliën, en wij zijn verantwoordelijk voor het nemen van deze beslissingen die onze gezondheid beïnvloeden.