Werken met paarden

}

Coachingtechnieken

Het eerste wat we moeten leren als we met het paard werken is hoe we die spanning kunnen vinden. Je moet je handen op de nek van het paard plaatsen, tussen de oren. Er zijn verschillende punten aan de basis van de hals van het paard waar er heel weinig spanning is. Door 's morgens vroeg op dit gebied te werken, kun je de spanning in het paard heel scherp voelen. Dit zal je in staat stellen om door te gaan en te werken aan de volgende gebieden.

Als je eenmaal de gebieden hebt gevonden waar weinig tot geen spanning is, moet je beginnen te werken aan de spanning in elk gebied afzonderlijk. Ik vind het nuttig om een instrument te gebruiken dat warmte produceert. Nadat je het gebied in de juiste positie hebt gebonden en het instrument hebt gebruikt om de spanning in één gebied los te maken, moet je de andere gebieden losmaken. Deze techniek is zeer effectief en gemakkelijk toe te passen. Het kost een paar sessies om de spanning in je lichaam te veranderen, maar de resultaten zijn langdurig.

Het is heel belangrijk om dit concept toe te passen wanneer je met een deel van je lichaam werkt. Het zal u toelaten te voelen en te zien dat uw lichaam inderdaad anders aanvoelt en dat er verschillende effecten optreden. Je zult het verschil kunnen zien en horen. Het belangrijkste onderdeel van dit proces is het loslaten van het oude idee van hoe het lichaam eruit ziet. Met effectieve coaching worden er wegen gecreëerd die u ervan kunnen weerhouden af te glijden in de oude gewoonten die u in het verleden misschien had.

Het is van vitaal belang dat je elk deel van je lichaam gebruikt bij het coachen van je paard. Je moet je handen gebruiken, maar ook je voeten. Je moet leren hoe je het paard de juiste hoeveelheid stuwkracht kunt geven, afhankelijk van hoe je werkt. Je moet het paard de juiste aanmoediging en leermogelijkheden geven om het in beweging te houden. Het is van vitaal belang dat je een schema aan het paard geeft. Een goed schema zal je paard in staat stellen om op een consistente basis te bewegen. Dit zal het helpen om zich aan te passen aan een nieuw schema en nieuwe werkpatronen. Tijdens het proces moet je het paard altijd beschermen. Je kunt niet te veel stuwkracht gebruiken wanneer je met een paard werkt. Vergeet niet dat het paard het niet leuk vindt om op deze manier behandeld te worden. Met effectieve coaching en de juiste mate van bescherming is het mogelijk om een harmonieuze, veilige werkomgeving te hebben.

Als je moeite hebt om je paard te motiveren om gezond te zijn, is het soms moeilijk om je enthousiasme terug te krijgen. Door het proces te leren en uit te voeren, zul je in staat zijn om je enthousiasme te vergroten. Dit is belangrijk als je werkt met een paardenprogramma. Dit helpt om de juiste uitdrukking en houding voor het dier te krijgen. Vaak zult u een beter resultaat bereiken door beide aspecten – de houding en de houding – te integreren.

Er zijn talrijke voordelen verbonden aan het werken met paarden. Een van de belangrijkste voordelen van het werken met paarden is de mogelijkheid om nauw samen te werken met een dier wiens leven en persoonlijkheid veel op het jouwe lijken. Je raakt onmiddellijk gehecht. Door je gedachten aan het verleden te verbergen en naar de toekomst te kijken, kun je met je dier werken. Paardentherapie kan een weg voor u openen die u zeker onmiddellijk voldoening zal schenken.